اخذ ویزا اقامت در یونان?

دوشنبه 27 شهریور 1396 ساعت 12:50


اخذ ویزا و اقامت در یونان
 مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی

1.      کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی و با تایئدات دادگستری و امور خارجه ارائه گردد.

2.      شناسنامه ایرانی فرد متقاضی

3.      گذر نامه دارای حداقل 6 ماه بیش از تاریخ خاتمه اعتبار ویزا اعتبار داشته باشد .

4.      2 قطعه عکس رنگی

5.      عکس ها باید رنگی ، تمام رخ ، زمینه سفید ، جدید ( حداکثر سه ماه قبل گرفته شده باشد ) در اندازه 35 در 45 میلیمتر باید باشد .

6.      سندی یا اسنادی در خصوص فعالیت تجاری و شغلی فرد و همچنین منبع درآمد او .برای این منظور صاحبان صنف و تجارت و صنایع می توانند سند قانونی ثبت موسسه ، صورتحساب بانکی را ارائه نمایند  و حقوق بگیران  گواهی اشتغال به کار ، فیش حقوقی و لیست بیمه و صورتحساب بانکی ارائه می شود و کارکنان مستقل و آزاد هم  باید کارت صنفی ، صورتحساب بانکی و پس انداز خود را ارائه نمایند .

7.      گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان

8.      یک سند مالکیت به همراه ترجمه رسمی

9.      بیمه مسافرتی

10.  رزرو بلیط و هتل

11.  برای بررسی و ارائه نظر در خصوص مدارک و صدور ویزا حداقل دو هفته نیاز به زمان می باشد . در حال حاضر حدود 230 هزار تومان هزینه بررسی مدارک و صدور ویزا می باشد ولی ممکن است برای صدور ویزا بیش از چند هفته زمان نیاز باشد .

با موافقت برای صدور ویزا برای شما باید  مدارک زیر در هنگام دریافت ویزا را به همراه داشته باشید :

·         بلیط هواپیما رفت و برگشت به مقصد یونان

·         در صورت نیاز باید فاکتور پرداخت هزینه هتل برای کل مدت اقامت ارائه شود .

 

برای  مطالعه ادامه مطلب به سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .

Travel.sahelaftab.com

02188656892

یوتیوب ساحل آفتاب

 

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.